Introductie video

Persbericht

1e Bitcoin Crypto Congres op 9 november in Amsterdam!

De cryptomarkt professionaliseert en is volop in beweging, De hype verandert in een markt die ‘here to stay’ blijkt. Indexfondsen – genoteerd op een handelsplatform/beurs – schieten de grond uit. Alle grootbanken zijn druk bezig te kijken hoe ze deze valuta kunnen implementeren in hun bedrijfsproces. Tijd voor het eerste cryptocongres voor (beginnende) beleggers op 9 november in het historische beursgebouw De Beurs van Berlage!

Terwijl de waarde van de bitcoin stagneert wordt de cryptomarkt meegetrokken in het enthousiasme van andere cryptomunten die pieken. Iedereen die geïnteresseerd is in cryptocurrencies heeft behoefte aan professioneel advies en wil weten wat de huidige tendensen in deze zeer veranderlijke wereld zijn.

Op dit eerste cryptocongres voor (beginnende) beleggers krijg je inzicht in cryptovaluta en de nieuwste cryptofondsen. Sprekers geven hun visie en geven een talkshow; in een masterclass leer je hoe je cryptovaluta veilig kunt stellen, en verschillende video’s met crypto-winnaars én ook -verliezers zorgen voor emotie. Kort samengevat leer je alle ins & outs van cryptocurrencies en blockchain kennen. Na afloop weet je wat kunt je doen, maar wellicht nog belangrijker, wat vooral niet! Explore the world of crypto.

Website BITCC.nl
Youtube Congresintro

Circa 400.000 Nederlanders bezitten cryptomunten, blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond (Peil.nl) in opdracht van Becon.global en Vincent Everts. Volgens De Hond stoppen Nederlandse beleggers gezamenlijk circa 3 miljard euro in deze markt. Op moment van schrijven is de totale marktkapitalisatie 409 miljard euro (bron: bitcoinmagazine.nl).