Cryptovaluta volop in beweging op het 1e Bitcoin Crypto Congres!

Het 1e Bitcoin Crypto Congres (BITCC) op 9 november in De Beurs van Berlage was een succes! De cryptocurrenciemarkt werd opengebroken en jong én oud werden geïnformeerd over huidige tendensen in deze zeer veranderlijke wereld. De oude handelsnissen van de beurs kraken onder het cryptogeweld.

Door de middag heen bezochten ongeveer 300 beleggers het congres. Uniek aan het congres was dat er een groot aantal traditionele beleggers vanuit de BeleggersFair – wat in hetzelfde gebouw werd gehouden – ook het BITCC bezochten. Het niveau van de sprekers werd door de bezoekers ook zeer gewaardeerd. Vele zochten contact met de professionals bij de ‘booths’ die als onderdeel van ‘Meet the pro’ waren opgesteld. De masterclass ‘veiligstellen van je Cryptovaluta’ trok heel wat bezoekers. Als slot van de dag werden er tags uitgereikt aan de winnaars van de cryptoquiz. Het congres werd live gestreamd en gevolgd door meer dan 230 geïnteresseerden. Ook nu is het programma nog on-demand te volgen!

Bull Up, de organisator van BITCC, vond de tijd rijp om het congres voor beleggers te organiseren. Ze zagen de cryptobranche professionaliseren en steeds meer van haar 4.500 leden gaven aan er meer over te willen weten, dus tijd voor een congres. De aftrap begon al toen BITCC de beursgong bij Euronext mocht luiden en de handelsdag opende in het kader van de Week van de Belegger. Een groot aantal cryptoprofessionals hadden zich aangemeld om hun kennis en ervaring op het congres te delen. Ze waren verheugd over de opzet van het congres en noemde het gedurfd en uitdagend! Op de dag zelf waren ze onder de indruk van de grote hal en entourage van het congres. Dat kwam mede door de bijzondere sfeer van de Beurs van Berlage.

Na afloop werd op de borrel van cryptoprofessionals over het succes van de dag nagepraat.