Boudewijn Rooseboom
Founder – CEO/CFO Cyber Capital

Na afronding van zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam besloot Boudewijn in 2003 om op een motor van Vuurland naar Alaska te rijden. Daarop volgde een tienjarig verblijf in Brazilië waar hij het bedrijf Stonerose Property oprichtte, dat sociale woningbouwprojecten ontwikkelde met overwegend buitenlandse financierders. Hiermee deed hij veel ervaring op met overzeese investeringen, waarvoor hij de structuur, fiscaliteiten en regelgeving moest faciliteren. 
Met die kennis begon Boudewijn enkele jaren geleden naar Bitcoin en de blockchain te kijken. “Ik vind het een fascinerende en veelbelovende technologie, zij staat nog in haar kinderschoenen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat Cyber Capital nu doet, is nog niet eerder gedaan. Dat maakt het zo uitdagend.” Naast deze werkzaamheden is hij momenteel bezig met afronding van de postacademische opleiding tot Register Controller aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 
Presentatietekst:  Boudewijn zal tijdens het congres spreken over beleggen in cryptocurrency voor de lange termijn, op basis van de fundamentele analyse